Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul Paul Anton face calculele: 'Va trebui să câştigăm cu Suedia şi apoi să mergem în Spania cu încredere şi să luăm un punct'

Paul Anton

Mijlocaşul Paul Anton a declarat, marţi seară, că jucătorii naţionalei României mai au şanse de calificare la Euro-2020, dacă vor învinge Suedia şi vor obţine o remiză cu Spania, potrivit news.ro.

El a mai spus că la meciul cu Norvegia de pe Arena Naţională, disputat în prezenţa a aproximativ 30.000 de copii, i s-a "ridicat pielea" pe el, la momentul imnului.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

"Va trebui să câştigăm cu Suedia şi apoi să mergem în Spania cu încredere şi să luăm un punct. George Puşcaş e un băiat extraordinar, se poate întâmpla oricui să rateze. Mi s-a ridicat pielea pe mine la imn. A fost mai emoţionant ca niciodată cu atâţia copii", a declarat Anton.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.