Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Sandro Tonali, suspendat 10 luni pentru pariuri ilegale

goal.com
sandro tonali

Sandro Tonali, mijlocaşul lui Newcastle United, suspendat 10 luni de Federaţia italiană de fotbal (FIGC) pentru că a participat la pariuri ilegale în Italia, a fost sancţionat şi de Federaţia engleză (FA) din cauza încălcării regulamentului său referitor la pariuri, informează AFP.

Sandro Tonali a primit joi o sancţiune de două luni, cu suspendare. Internaţionalul italian va sta pe tuşă în cazul comiterii unor noi abateri.

"Se presupune că mijlocaşul lui Newcastle United a încălcat de 50 de ori Regula E8 a FA, plasând pariuri pe meciuri de fotbal între 12 august 2023 şi 12 octombrie 2023", a indicat FA într-un comunicat la sfârşitul lui martie, conform Agerpres.

Tonali a venit la Newcastle pe 3 iulie 2023 de la AC Milan pentru o indemnizaţie de transfer estimată de presă la 64 de milioane de euro, ceea ce face din el cel mai scump jucător italian din istorie.

Tonali a recunoscut că a încălcat regulile FA referitoare la pariuri sportive între 12 august 2023 şi 12 octombrie 2023, a anunţat joi un comunicat al federaţiei engleze.

Sancţiunea dictată joi împotriva lui Tonali va fi ridicată "la sfârşitul sezonului 2024/2025" dacă jucătorul nu va recidiva până atunci, potrivit unui purtător de cuvânt al FA.

Mijlocaşul va trebui de asemenea să plătească o amendă de 20.000 de lire sterline.

"Aşa cum a recunoscut FA în motivaţiile scrise ale comisiei independente de reglementare, nivelul de asistenţă pe care Sandro l-a oferit, autodenunţându-se şi cooperând pe deplin cu ancheta care a urmat, este extraordinar şi fără precedent", a subliniat Newcastle.

"Sandro continuă să urmeze un plan terapeutic şi un program educaţional cu sprijinul deplin al clubului şi va continua să se antreneze alături de colegii săi", a adăugat gruparea din Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.