Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mikaela Shiffrin a câştigat slalomul feminin de la Zagreb

insidethegames.biz
Mikaela Shiffrin schi alpin slalom

Americanca Mikaela Shiffrin a câştigat miercuri slalomul de la Zagreb (Croaţia), cea de-a 81-a victorie a sa în circuitul mondial, şi este la doar o victorie de legendarul record al compatrioatei sale Lindsey Vonn, scrie AFP.

Shiffrin şi-a oferit cel de-al cincilea succes consecutiv în Cupa Mondială învingând-o pe campioana olimpică, slovaca Petra Vlhova, cu 76 de sutimi, şi pe suedeza Anna Swenn Larsson cu 1 secundă şi 21 de sutimi, potrivit Agerpres.

Americanca de 27 de ani a câştigat ultimele cinci curse din circuitul mondial (un slalom super uriaş, două slalomuri uriaşe şi două slalomuri) pentru a atinge totalul de 81.

Ea va avea ocazia joi, în timpul unui nou slalom la Zagreb, să egaleze recordul feminin de victorii la Cupa Mondială al compatrioatei ei Lindsey Vonn (82), retrasă din 2019. Ea poate ataca apoi recordul absolut deţinut de suedezul Ingemar Stenmark (86).

Deja de patru ori câştigătoare a Marelui glob de cristal, Shiffrin conduce în clasamentul general al Cupei Mondiale cu 389 de puncte, în faţa Petrei Vlhova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.