Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Pompeo spune că știe de ce a construit Putin podul Kerci

pbs
Mike Pompeo

Fostul secretar de stat Mike Pompeo a oferit o perspectivă asupra răspunsului la conflictul dintre Rusia și Ucraina în cadrul emisiunii "The Story", conform foxnews.com.

MIKE POMPEO: Adevărul este că acest lucru a fost în inima lui Vladimir Putin timp de decenii. El a luat... o cincime din Ucraina, a luat Crimeea în 2014. A construit acest pod pentru a crea capacitatea de a face exact ceea ce face acum.

Când am văzut podul explodând, mi-am dat seama că este vorba de ucraineni care execută o țintă strategică importantă pentru ei și bravo lor pentru asta. Apoi vedeți răspunsul, răspunsul nu este cel militar. Când îi aud pe oameni spunând: "Trebuie să ne gândim cum să-i facem pe toți să se înțeleagă" Trebuie să le reamintim, Vladimir Putin nu a arătat niciun indiciu că este pregătit,  mai degrabă este de fapt angajat în terorizarea civililor și nu a arătat niciun interes pentru o ieșire din criză.

Va fi nevoie de o determinare americană continuă, de o determinare europeană. Ceea ce face Vladimir Putin este profund incompatibil cu ordinea internațională, cu ideea de bază că națiunile suverane ar trebui să existe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.