Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Tyson face mărturisiri șocante: fostul campion mondial consumă cantități uriașe de iarbă

Orissapost.com
Mike Tyson

Mike Tyson, 53 de ani, şi-a deschis o fermă de cannabis pe o suprafaţă de 17 hectare, după ce consumul de marijuana a fost legalizat în California. Fostul boxer și campion mondial Mike Tyson a declarat că la ferma lui se fumează cannabis de 40.000 de dolari pe lună, informează mirror.co.uk, potrivit News.ro.

"Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari pe lună? Da, de 40.000 pe lună", a spus Tyson, la un podcast pe care îl realizează, Hotboxin'. "Fumăm 10 tone de iarbă pe lună, la fermă", a adăugat Eben Britton, fost jucător în NFL, care este co-realizator al podcast-ului.

Fostul boxer american este un mare susţinător al consumului de cannabis în scop recreaţional şi medical. "Îmi place cine sunt când fumez. Înţelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place cine sunt uneori. Mă face mai drăguţ, mă calmează", declara el în trecut, într-un interviu.

Fostul boxer a recunoscut că a fumat canabis în 2000, înaintea meciului cu Andrew Golota, pe care l-a câştigat prin KO tehnic, în repriza a treia. Victoria i-a fost retrasă lui Tyson, după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping.

El a declarat că a consumat cannabis toată viaţa, dar susţine că meciul cu Golota a fost singurul inaintea căruia a fumat iarbă.

"Dar nu m-a afectat pe mine, l-a afectat pe Golota", a precizat Tyson.

Citește și: Unchiul Alexandrei a publicat DOVADA că procurorii au constituit dosar penal uitându-se la TV: 'Voi reveni cu alte pasaje. Mor cu voi de gât!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.