Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miley Cyrus a încheiat un parteneriat cu Cash App pentru a distribui fanilor ei acţiuni de 1 milion de dolari

Variety.com
Miley Cyrus

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a încheiat un parteneriat cu Cash App pentru a distribui fanilor ei acţiuni de 1 milion de dolari, devenind astfel prima persoană din istorie care împarte un volum atât de mare de titluri de valoare într-o manieră aproape instantanee, potrivit unui comunicat, relatează variety.com.

"Nimic nu este mai important decât să investeşti în tine însuţi. Vreau să contribui la răspândirea titlurilor de proprietate către un număr cât mai mare de oameni, aşadar m-am asociat cu @CashApp pentru a oferi 1 milion de dolari în acţiuni", a anunţat vedeta americană într-un mesaj publicat joi pe conturile ei de pe reţelele de socializare Instagram şi Twitter, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Claudiu Năsui, ieșire în ‘ritm de dans’: ‘Un pas înainte, doi pași înapoi în lupta contra birocrației’

Fanii pot să publice diverse comentarii despre companiile lor preferate, care vor fi însoţite de $cashtag (un mod unic de identificare a utilizatorilor aplicaţiei Cash App), pentru a avea şansa de a câştiga acţiuni tranzacţionate la bursă. Câştigătorii vor fi selectaţi aleator şi vor primi părţi din acţiunile companiilor tranzacţionate public prin CashApp.

Campania a început pe 31 martie şi va continua până pe 13 aprilie sau până când întreaga sumă de 1 milion de dolari (în acţiuni) va fi distribuită.

Săptămâna trecută, Miley Cyrus a sărbătorit împlinirea a 15 ani de la lansarea "Hannah Montana", popularul serial de televiziune produs de Disney TV, care i-a lansat cariera.

Cel mai recent album de studio al cântăreţei Miley Cyrus, "Plastic Hearts", a debutat pe primul loc în secţiunea albumelor rock din topul Billboard, devenind cel de-al şaselea material de studio al artistei care a ajuns pe prima poziţie în Statele Unite. "Plastic Hearts" a ajuns şi pe locul al doilea în clasamentul generalizat - Billboard 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.