Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardarul Richard Branson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

citynews.ro
stele walk of fame

Miliardarul britanic Richard Branson, proprietarul grupului Virgin, care include peste 400 de companii din domenii precum transport aerian, muzică și turism spațial, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

La ceremonia de inaugurare a stelei au participat și muzicienii Lance Bass și Ben Harper.

Richard Branson, în vârstă de 68 de ani, a mărturisit că "poate să fie foarte distractiv să conduci o casă de discuri și, da, asta a inclus sex, droguri și rock 'n roll".

Printre poveștile pe care sărbătoritul le-a împărtășit cu această ocazie s-au numărat cea privind călătoria cu balonul cu aer cald cu care a convins-o pe Janet Jackson să semneze cu Virgin Records, un moment în care i-a oferit adăpost cântărețului Boy George când acesta încerca să renunțe la heroină și o întâlnire pe care a avut-o cu chitaristul The Rolling Stones Keith Richards, care era complet dezbrăcat.

Citește și: Actrița Mia Farrow: 'Ştiu cum este să fii pipăită la audiţii'

De altfel, contractul încheiat cu trupa britanică The Rolling Stones, în 1992, a fost printre punctele culminante ale carierei sale.

Miliardarul britanic a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, din partea reginei Elizabeth a II-a, în anul 2000.

Richard Branson a fondat Virgin Records în 1972, iar numele companiei l-a ales tocmai pentru că nu avea niciun fel de experiență în afaceri. Printre cei cu care a colaborat de-a lungul anilor s-au numărat Spice Girls, Sex Pistols și Roy Orbison. În anii 1980, a lansat compania de transport aerian Virgin Atlantic, iar, în 2004, a pus bazele corporației spațiale Virgin Galactic.

Potrivit revistei Forbes, în iunie 2018, Branson avea o avere de 5,1 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.