Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milionarul Puiu Popoviciu a declanşat alerta printre autorităţi: Condamnatul e DISPĂRUT fără urmă

Inquam Photos / Octav Ganea
puiu popoviciu

Milionarul condamnat la şapte ani de închisoare cu executare le dă mari bătăi de cap autorităţilor. Puiu Popoviciu a dispărut din nou. Popoviciu a pus mâna fraudulos pe sute de hectare de teren în zona Băneasa, din Capitală, dar acum fuge de puşcărie. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti ar fi vrut să îl vadă în faţă lor pe Puiu Popoviciu în procesul în care trebuie să stabilească cine plăteşte pagubă din dosarul Băneasa. În zadar, pentru că Ministerul Justiţiei susţine că nu ştie unde este omul de afaceri.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

Oficialii Ministerului Justiţiei au fost avertizaţi că vor primi o amendă judiciară consistentă dacă în cel mai scurt timp cu putinţă nu vor află care este reşedinţa lui Puiu Popoviciu pentru că el să fie citat oficial la propriul proces civil. Totul după ce subordonaţii lui Tudorel Toader au mărturisit în corespondenţă oficială că nu deţin aceste informaţii şi că practic au pierdut urmă omului de afaceri aflat de o luna şi jumătate sub controlul autorităţilor judiciare din Marea Britanie.

Citește și: Vești bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Culmea este că Puiu Popoviciu, aflat în custodia statului britanic, are brăţară electronică de urmărire, iar poliţiştii englezi le-ar putea spune oficialilor români unde se află omul de afaceri. De ce nu au aflat aceste inofrmatii cei de la Ministerul Justiei rămâne un mister. Acum, judecătorul a trebuit să amâne procesul în care miza este uriaşă. Cine va plăti cele 135 de milioane de euro, pagubă făcută de Puiu Popoviciu, după ce a transformat 226 de hectare de teren agricol pentru cercetare într-o zona comercială şi rezidenţială?

Citeşte şi: BOMBĂ la Vocea României, de la PRO TV: Loredana va fi DATĂ AFARĂ

"Pământul nu a fugit. Pământul este încă acolo! Şi dacă vom ajunge acolo putem restabili situaţia anterioară!", spune judecătorul Ion Tudoran, conform ProTV. Cu alte cuvinte, terenurile din Băneasa ar putea reveni în administrarea Universităţii de Ştiinţe Agricole. Experţii în drept civil susţin această varianta este practic imposibilă câtă vreme suprafeţe întregi din sutele de hectare ce au partinut Universităţii de Ştiinţe Agricole au fost vândute deja unor cumpărători de bună credinţă sau concesionate pe 49 de ani şi chiirile plătite în avans. În aceste condiţii, Popoviciu ar putea fi obligat să plătească din buzunar pagubă împreună cu fostul rector Nicolae Alecu şi ceilalţi inculpaţi condamnaţi, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.