Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milionarul Viorel Cataramă face un gest ȘOCANT: 'Cer să fiu lasat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic'

paginadepolitica.ro
Viorel Catarama

Viorel Cataramă a spus, marți, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, că cere să fie lasat să se autoinfecteze, pentru „a demonstra că nu se întâmplă nimic”. El spune că o variantă optimă ar fi fost imunizarea de grup, anunță MEDIAFAX.

„Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmpla nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către corornavirus”, a spus Viorel Cataramă, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Citește și: Vor începe să se audă zgomote de cătușe la CFR? Corpul de Control al prim-ministrului a trimis un raport la DNA .

El le reproşează autorităţilor că nu au procedat corect în timpul crizei generată de noul coronavirus. Cataramă a spus și ce ar fi făcut dacă ar fi fost premier.

„Aș fi mers catre imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în două, trei luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul asta?”, a spus sursa citată.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

Viorel Cataramă a anunţat constituirea unei noi alianţe politice.

„Există discuţii pentru formarea unei alianţe. Mişcarea Patrioţilor Români. Vor merge pe aceste măsuri. Va fi un partid de dreapta, dar bazat pe doctrina "prin noi înşine". Va milita pentru dezvoltatea economiei româneşti”, a adăugat sursa menționată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.