Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Militarii împart pachete de alimente veteranilor și văduvelor acestora din Iași, Dolj și Mehedinți

armata militari trupe speciale

Militarii Batalionului 1 CIMIC împart, de duminică până miercuri, 500 de pachete de alimente de strictă necesitate veteranilor de război și văduvelor acestora din județele Iași, Dolj și Mehedinți, conform Mediafax.

„Militari ai Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București distribuie, în perioada 12-15 aprilie, 500 de pachete cu produse alimentare de strictă necesitate, oferite de către Mega Image, pentru veteranii de război și văduvele acestora din județele Iași, Dolj și Mehedinți”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării Naționale.

Aceasta este a treia misiune de asistență umanitară desfășurată de militarii din Capitală în beneficiul persoanelor aflate în dificultate în diverse zone ale țării.

Batalionul 1 CIMIC (CIMIC = civil - military cooperation) este o unitate militară unică în Armata României, aflată în subordinea Statului Major al Forțelor Terestre și specializată în domeniul cooperării civili - militari.

Batalionul a fost înființat în anul 2001, iar în cei 19 ani de existență, militari din cadrul unității au participat la mai multe misiuni internaționale în Afganistan, Albania, Angola, Bosnia, Coasta de Fildeș, Congo, Georgia, Irak, Kosovo şi Sudan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.