Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minaur Baia Mare e vicecampioana României la handbal - Băimărencele ar putea participa în Liga Campionilor

https://csminaur.ro/
lot oficial minaur baia mare

Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare a devenit miercuri vicecampioana Ligii Florilor, după ce a câștigat în penultima etapă partida cu Activ Prahova Ploiești, cu 33-29 (20-14). Prahovencele sunt deja retrogradate, în timp ce Minaur se pregătește să ceară un wildcard pentru Champions League, potrivit Mediafax.

Minaur Baia Mare este începând de miercuri vicecampioana României la handbal feminin. Băimărencele au obținut ultimele puncte necesare pentru a-și asigura matematic medaliile de argint, în penultima etapă de campionat, în urma victoriei în fața lanternei roșii Activ Prahova Ploiești, echipă ce a obținut doar 5 puncte în ediția actuală a Ligii Florilor.

Minaur Baia Mare are acum 70 de puncte și încă o partidă de disputat, și nu mai poate fi depășită de SCM Râmnicu Vâlcea.

Minaur a participat sezonul acesta în EHF Europa League, competiție al cărui Final 4 s-a disputat la Baia Mare și în urma căruia maramureșencele au câștigate medaliile de bronz.

Dat fiind coeficientul de țară, dar și performanța din cupele europene, clubul băimărean ar putea avea șansa de a primi o invitație de participare în sezonul viitor de Liga Campionilor.

Conform informațiilor din presa locală, de la Minaur vor pleca vara aceasta Blohm, Idéhn, Mässing, Kovačević, Araújo, Seraficeanu, Tecar și Munteanu – iar în locul acestora au semnat până în present cinci jucătoare, Utkina, Severin, Zych, Gomes și Țirle.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.