Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mini-clan format din tată și cei doi fii destructurat la Galați - Aceștia comiteau fapte violente

masina de politie

Doi minori de 16 şi 17 ani şi tatăl lor au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după au comis mai multe infracţiuni cu violenţă, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Târgu Bujor au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi minori, din localitate ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui vecin, ameninţând persoana respectivă cu moartea şi provocând scandal.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi i-au surprins pe cei doi în flagrant, constatând că, înarmaţi cu o lopată şi un topor, au spart un geam al locuinţei şi au lovit unul dintre câinii proprietarului.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Din primele verificări a reieşit că incidentul s-a produs după ce victima, un bărbat de 35 ani, a depus o plângere împotriva tatălui celor doi pentru lovire sau alte violenţe, acţiunea lor reprezentând un act de răzbunare pentru această plângere.

Atât cei doi minori, cât şi tatăl acestora au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere şi rănirea sau schingiuirea animalelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.