Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Afacerilor Externe anunță revenirea în țară a 260 de români din Turcia și din Marea Britanie, blocați de pandemie

MAE

Un număr de 260 de români care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19 au fost aduși în țară din Turcia și Marea Britanie, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE), anunță MEDIAFAX.

Printre cetățenii români repatriați din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord sunt persoane fără adăpost, personal navigant și persoane spitalizate care au beneficiat de sprijinul autorităților britanice în vederea repatrierii.

Citește și: Emilia Șercan pune tunurile pe Guvernul Orban: ‘Numire ilegală girată de miniștrii Vela și Bode’

Repatrierea a fost asigurată cu două curse aeriene speciale operate de compania Tarom, pe rutele București-Istanbul-București și București-Londra-București.

De asemenea, demersurile autorităților române au permis revenirea în țară și a doi cetățeni ai Republicii Turcia, a doi cetățeni ai Republicii Elene și a unui cetățean al Republicii Islamice Iran, rezidenți în România.

Aceste demersuri au permis deplasarea și a 124 de cetățeni străini către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și a 58 de cetățeni turci către Republica Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.