Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Apărării dă zeci de milioane pe un tip de radare: La ce sunt folosite și unde vor fi amplasate

radar

Ministerul Apărării a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona un sistem de radare meteorologice fixe în banda C, potrivit unui anunţ publicat pe 14 aprilie în SEAP.

Anunţul vizează atribuirea unui contract de achiziţii publice, prin care Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02550 Bucureşti vrea să cumpere un sistem de radare meteorologice fixe în banda C, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

Valoarea estimată a contractului este de 22.080.000 lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 15 mai, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 18 iunie, ora 18,00.

Citește și: Se întâmplă în România! Cine este femeia care poartă în buletin numele Miss America

Pe de altă parte, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02296 Bucureşti a demarat o licitaţie deschisă pentru încheierea unui acord-cadru care vizează furnizarea de drapele de luptă necesare unităţilor militare, potrivit unui alt anunţ, care a fost publicat marţi în SEAP.

Acordul-cadru va fi încheiat cu maximum trei agenţi economici, va avea o durată de doi ani şi o valoare estimată la 1.889.700 de lei, fără TVA. Cantitatea maximă vizată de acest acord este de 300 de drapele de luptă.

Citește și: Atenție! Se schimbă cardurile de sănătate! Cum puteți intra în posesia lor

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare sunt reprezentate de bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 mai, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 14 iunie, ora 18,00.

Citește și: Simona Halep nervoasă! A ignorat jurnaliștii români după ce i s-a adresat o întrebare care a scos-o din minți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.