Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Apărării onorează promisiunea lui Iohannis: echipamente medicale către Republica Moldova

masca neconforma

O nouă tranşă de materiale de protecţie sanitară - combinezoane, măşti tip FFP2, măşti chirurgicale şi viziere - au fost donate, miercuri, de MApN Ministerului Apărării din Republica Moldova.

Citește și: Mihai Tudose: Dreapta a zis că salvează țara. Uite salvare, mânca-ți-aș! Luați cu pâine

"Ministerul Apărării Naţionale a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecţie sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19. Astfel, reprezentanţii MApN au predat miercuri, 6 ianuarie, omologilor din Republica Moldova echipamente de protecţie sanitară (combinezoane, măşti tip FFP2, măşti chirurgicale şi viziere), precum şi alte bunuri de uz sanitar", se arată într-un comunicat de presă transmis de MApN.

Aceasta este o nouă tranşă de materiale donate, demersul fiind iniţiat în luna aprilie 2020 şi face parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetăţenilor din Republica Moldova reiterat de preşedintele României, la vizita recentă la Chişinău.

"Astfel, este reconfirmat angajamentul României de susţinere a autorităţilor Republicii Moldova şi sprijinul concret al eforturilor acestora de combatere a efectelor crizei pandemice", spun reprezentanţii MApN.

La sfârşitul lunii aprilie 2020, Ministerul Apărării Naţionale a contribuit cu personal medical şi 10 izolete produse în România, ca parte a efortului iniţiat de autorităţile statului român pentru sprijinul Republicii Moldova în prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS-CoV2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.