Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Culturii deplânge moartea muzicologului Grigore Constantinescu: O personalitate marcantă a vieţii muzicale româneşti

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Ministerul Culturii deplânge moartea muzicologului Grigore Constantinescu, despre care afirmă că a fost "o personalitate marcantă a vieţii muzicale româneşti", care va "rămâne nemuritor prin opera pe care o lasă în urmă şi prin memoria generaţiilor tinere de critici şi muzicologi pe care le-a format şi care l-au iubit".

Citește și: PNL pregătește o mișcare de trupe la Senat - SURSE

"Ne-a părăsit ieri o personalitate marcantă a vieţii muzicale româneşti. Prof. univ. dr. Grigore Constantinescu, reputat muzicolog, critic muzical, profesor şi conducător de doctorat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, preşedintele Uniunii Criticilor, Redactorilor şi Realizatorilor Muzicali din România, redactor la Editura Muzicală şi la revista 'Muzica', cronicar muzical, autor de studii, articole, interviuri, volume de muzicologie, realizator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, rămâne nemuritor prin opera pe care o lasă în urmă şi prin memoria generaţiilor tinere de critici şi muzicologi pe care le-a format şi care l-au iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată, miercuri, într-o postare pe site-ul Ministerului Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.