Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Culturii regretă accidentul din zona Bibliotecii Naţionale: 'Suntem alături de autorităţi și le asigurăm de tot suportul necesar'

muncitori mal de pamant surpat surpare 1

Ministerul Culturii precizează, marți, că nu a solicitat sau contractat lucrări pe terenul de lângă Biblioteca Națională, unde, luni, s-a surpat un mal de pământ, iar doi muncitori au murit. Terenul este, însă, în proprietatea statului și în administrarea Ministerului Culturii.

„Ministerul Culturii regretă tragicul accident întâmplat ieri, 2 august 2021, în proximitatea sediului din Bulevardul Unirii, Nr. 22. Totodată, suntem alături de autoritățile competente și le asigurăm de tot suportul necesar. Terenul se află în proprietatea statului și administrarea Ministerului Culturii, însă lucrările nu au fost solicitate sau contractate de către instituția noastră. Urmează să ne adresăm Primăriei Sectorului 3 pentru a obține toate informațiile cu privire la existența documentației necesare pentru lucrările efectuate”, transmite Ministerul Culturii.

Doi muncitori au murit și patru au fost răniți, transportați la spital, după surparea malului de pământ din Capitală, din zona Bibliotecii Naționale, potrivit mediafax.ro.

Potrivit ISU București - Ilfov, ultima persoană a fost scoasă decedată, aceasta fiind al doilea mort după accidentul de muncă din Capitală. Cei doi muncitori decedați au vârste de 50 - 55 de ani.

Alți patru muncitori sunt răniți. Doi dintre ei, unul de 33 de ani și unul de 34 de ani, au fost duși la Spitalul de Urgență Floreasca, iar alți doi, din care unul de 50 de ani și altul de 53 de ani, la Spitalul Universitar București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.