Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul de Externe al Rusiei consideră drept contraproductivă dorința lui Zelenski de a monopoliza dreptul la planurile de pace

Profimedia SETA
pace ucraina rusia

Dorința președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, de a monopoliza dreptul la planurile pașnice de rezolvare a crizei cu sprijinul țărilor occidentale este contraproductivă și reprezintă o modalitate de a prelungi vărsarea de sânge, a declarat ambasadorul pentru misiuni speciale al Ministerului de Externe al Rusiei, Rodion Miroşnik, relatează TASS preluat de Rador Radio Romania.

"Dorința președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, de a monopoliza, cu sprijinul Occidentului, dreptul la planurile de soluţionare pașnică este contraproductivă! Aceasta nu este altceva decât o altă modalitate de a prelungi vărsarea de sânge" - a scris acesta pe canalul său Telegram.

Anterior, adjunctul ministrului rus de externe, Mihail Galuzin, și reprezentantul special al Guvernului chinez pentru afaceri eurasiatice, Li Hui, în timpul unei întâlniri desfăşurate la 2 martie, la Moscova, au declarat că orice discuție despre despre soluţionarea conflictului din Ucraina este imposibilă fără participarea Rusiei și luarea în considerare a intereselor sale de securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.