Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul de Interne indian anunță redeschidea granițelor pentru turiştii străini

india

India va începe să emită vize turiştilor străini din 15 octombrie, dar cu unele precauţii, a anunţat joi Ministerul de Interne indian, transmite dpa.

Vizele turistice vor fi eliberate iniţial doar celor care vin în India cu curse charter, iar din 15 noiembrie şi celor care sosesc cu altfel de zboruri.

Cursele internaţionale de pasageri au fost suspendate în India din 23 martie 2020, în contextul pandemiei de coronavirus. În prezent au loc doar curse cargo sau comerciale convenite în cadrul unor acorduri bilaterale.

Sezonul turistic de vârf în India este în lunile de iarnă, iar relaxarea restricţiilor urmăreşte susţinerea acestui sector grav afectat de pandemie, potrivit Agerpres.ro.

India este depăşită doar de SUA ca bilanţ al coronavirusului, cu peste 33,9 milioane de cazuri, iar potrivit datelor oficiale au murit din cauza infectării 449.856 de oameni, sau şi mai mulţi conform experţilor.

După un al doilea val virulent de COVID-19 în perioada aprilie-iunie a.c., numărul cazurilor zilnice noi de contaminare raportate a scăzut, ajungând la sub 30.000 pe zi în ultimele două săptămâni.

Responsabilii din sfera sanitară au cerut totuşi precauţie, notând că sezonul de festivaluri din lunile octombrie şi noiembrie poate determina o nouă creştere a contaminărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.