Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul de Interne lansează un apel umanitar pentru poliţistul din Rădăuţi rănit cu sabia într-o misiune

www.realitatea.net
polițist tăiat interlop

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi Corpul Naţional al Poliţiştilor au lansat marţi un apel umanitar pentru a-l ajuta pe poliţistul din Rădăuţi care a fost grav rănit cu o sabie în timpul unei misiuni şi au deschis un cont în care pot fi făcute donaţii. „Ciprian a dovedit, până acum, că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă. Colegii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă! Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile şi gândurile noastre bune, ajutorul poate consta şi din lucruri lumeşti”, transmite MAI.

Contul în care se pot face donaţii este: RO71BRDE340SV15605983400, deschis la BRD pe numele Sfichi Dan Ciprian. Agentul de poliţie a fost rănit, săptămâna trecută, în timpul unor percheziţii pe care Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva le-a făcut la mai multe imobile aparţinând unei grupări suspectate de droguri de risc şi mare risc.

Bărbatul a fost rănit cu o sabie, în timpul misiunii, iar leziunile suferite la cap sunt extrem de grave întrucât nu purta cască de protecţie, deşi o avea în dotare. Cel care l-a rănit a fost reţinut şi este recidivist, fiind arestat, în 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, a fost plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017. Poliţistul a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, de o echipă formată din zece medici. Intervenţia a durat mai multe ore, iar la final medicii au anunţat că starea pacientului se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave. Potrivit medicilor, poliţistul a suferit multiple traumatisme severe, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.