Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul de Interne le pune CONDIȚII jurnaliștilor care asistă la conferințe

captura Facebook
comitetul de urgenta vela costache arafat bode

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cer jurnaliștilor să respecte recomandările centrului pentru situații speciale de urgență. Mai mult, Direcția Informare și Relații Publice din cadrul MAI cere redacțiilor să limiteze la minimum numărul de jurnaliști care sunt trimiși la sediul ministerului.

"În contextul măsurilor luate de autorități pentru limitarea infecției cu noul coronavirus (COVID -19), Direcția Informare și Relații Publice din cadrul MAI, face un apel la jurnaliștii care vin la sediul MAI pentru a participa la conferințele de presă sau pentru alte activități publice să respecte regulile si recomandările trasate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

Totodată, avem rugămintea ca în cazul în care un jurnalist a călătorit în străinătate în ultimele 2 săptămâni, sa găsiți o variantă de înlocuire pentru participarea la activitățile publice.

De asemenea, vă rugăm să reduceți la minim numărul membrilor echipelor de filmare care vin la sediul MAI.

Suntem deschiși la orice propunere tehnică din partea trusturilor de presă în scopul prevenirii oricărei situații de risc care să permită atât informarea cetățenilor, cât și protecția noastră, a tuturor.

În ceea ce ne privește, vă garantăm că dezinfecția spațiilor destinate activităților cu presa se face zilnic, iar în zonele de acces veți găsi soluții dezinfectante pentru mâini.

În speranță că vom depăși împreună cu bine această situație, vă mulțumim pentru înțelegere.”, se precizează în comunicatul MAI.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.