Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Dezvoltării a semnat contractul de finanţare pentru consolidarea şi reabilitarea unui corp de clădire al ASE

www.gazetadenavodari.ro
Ministerul Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării a semnat luni contractul de finanţare pentru consolidarea, reabilitarea şi modernizarea corpului C2 (B), S+P+3E, săli de curs, de la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, arată un comunicat de presă al instituţiei. Valoarea totală a proiectului este de 23.855.619 de lei, iar perioada de implementare este de 5 ani şi 2 luni, anunță news.ro.

Sursa citată mai spune că finanţarea investiţiei este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 10 (Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale), Prioritatea de investiţii 10.1 (Investiţiile în educaţie şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare), Obiectivul specific 10.3 (Creşterea relevanţei învăţământului terţiar universitar în relaţie cu piaţa forţei de muncă şi sectoarele economice competitive).

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

Ministerul mai precizează că „valoarea totală a proiectului este de 23.855.619,84 de lei (din care 23.378.507,44 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă acordată de Autoritatea de Management a POR), iar perioada de implementare este de 62 de luni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.