Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Dezvoltării a semnat proiecte de peste 888 milioane de lei pentru drumuri, poduri, alimentare cu apă şi canalizare, prin programul Anghel Saligny

gds.ro
Programul Anghel Saligny

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat 78 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", în valoare totală de 888.781.823,32 lei, anunţă instituţia. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", se ridică la 704, în valoare totală de 7.368.457.119,96 de lei, potrivit news.ro.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi a reţelelor de canalizare, precum şi construirea unui pod. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", se ridică la 704, în valoare totală de 7.368.457.119,96 de lei, mai anunţă ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.