DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Ministerul Educaţiei sare cu bani: Peste un miliard de euro pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar

brasovmetropolitan.ro
ministerul educației

Ministerul Educaţiei sare cu bani: Peste un miliard de euro pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar

Ministerul Educaţiei a anunţat, miercuri, finalizarea procesului de evaluare a proiectelor depuse pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe - palatele şi cluburile copiilor, cabinetele de asistenţă psihopedagogică, cluburile sportive, anunță Agerpres.

Potrivit sursei citate, vor fi finanţate 2.538 de proiecte pentru 5.846 unităţi de învăţământ beneficiare.

"Am finalizat procesul de evaluare a proiectelor depuse pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe (palatele şi cluburile copiilor, cabinetele de asistenţă psihopedagogică, cluburile sportive). Vom finanţa prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) un număr total de 2.538 de proiecte, pentru 5.846 unităţi de învăţământ beneficiare. Valoarea totală eligibilă fără TVA este de 1.024.237.402,96 de euro", precizează Ministerul Educaţiei.

Investiţiile presupun: cabinete şcolare (inclusiv pe discipline, de asistenţă psihopedagogică, săli de sport) dotate cu mobilier şi materiale sportive, inclusiv echipamente digitale, laboratoare de ştiinţe dotate cu mobilier specific, echipamente digitale şi materiale didactice, laboratoare de informatică dotate în grădiniţe, învăţământ primar, gimnazial, liceal şi în alte unităţi conexe, ateliere de practică dotate cu materiale şi echipamente didactice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.