Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă doi angajați ai MAE s-au infectat

Facebook
miniștri țigări distanțare

După ce Bogdan Aurescu a fost fotografiat în timp ce nu purta mască în spațiu închis, în plină stare de urgență, și fuma, nici subordonații săi par să nu respecte deloc ceea ce le transmite Klaus Iohannis: să se spele pe mâini, să păstreze distanța socială și să poarte mască. Alţi doi angajaţi din Centrala Ministerului Afacerilor Externe (MAE), cu funcţii de execuţie, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, joi şi vineri.

"În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 24 şi 25 septembrie a.c., doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19", a transmis MAE, vineri seară.

Citește și: Sondajul care aruncă-n aer alegerile pentru Primăria Capitalei! Gabriela Firea îl spulberă pe Nicușor Dan! USR, peste PNL!

Conform sursei citate, au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Luni, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că în cursul zilelor de duminică şi luni au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus doi angajaţă de la Centrala MAE, care au funcţii de execuţie.

Citește și: Video Romică Țociu și Cornel Palade o umilesc pe Clotilde Armand: Domne, n-o ajută fața, dar e talentată rău .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.