Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Justiției anunță că, vineri, instituția va fi 'condusă' de elevi

ministerul justitiei

Ministerul Justiției anunță că, vineri, elevii vor „conduce” instituția, întrucât aceștia vor participa la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Europene a Justiției. La acțiune, elevii vor vizita biroul Anei Birchall și vor asista la o lecție de educație juridică, anunță MEDIAFAX.

Citește și: SURSE - Ultimatum pentru Dăncilă în PSD

Cu prilejul Zilei Europene a Justiției, marcate vineri, 25 octombrie, Ministerul Justiției va organiza ”Ziua porților deschise”.

„De ”Ziua porților deschise” Ministerul Justiției va fi ”condus” de elevi”, potrivit unui comunicat al instituției.

În cadrul acțiunii, vor fi organizate activități destinate familiarizării publicului cu mecanismele de funcționare a justiției: vizitarea sediului ministerului, urmărirea procedurilor judiciare și organizarea de întâlniri cu profesioniști ai dreptului.

”Cred sincer că implicarea activă a tinerilor poate aduce un suflu nou în administrația publică și pe scena politică. Îmi doresc ca măcar o parte a copiilor care vor trece vineri pragul Ministerului Justiției să revină aici peste ani, ca buni profesioniști și specialiști de care România are atâta nevoie”, a declarat Ana Birchall, ministrul Justiției.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Potrivit comunicatului, zeci de elevi vor putea experimenta calitatea de demnitar la Ministerul Justiției, vor putea vedea biroul din care ministrul ia decizii și vor asista la o lecție de educație juridică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.