Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Justiției al Federației Ruse: Fostul primar al orașului Ekaterinburg și alte cinci persoane, incluse în registrul agenților străini

Guman Rights Watch
Rusia steag

Ministerul Justiției al Federației Ruse i-a inclus în registrul agenților străini din rândul persoanelor fizice pe fostul primar al orașului Ekaterinburg, Evgheni Roizman, pe avocatul Ilia Novikov și pe alte patru persoane.

În registru figurează și jurnalistele Anna Mongait și Aleksandra Garmajapova, asociatul din Ufa al opozantului rus Aleksei Navalnîi, Fedor Telin, și coordonatorul din Perm al Mișcării Golos (Vocea) (recunoscut drept agent-străin din rândul ONG-urilor în Federația Rusă), Vitali Kovin, care în luna septembrie a fost recunoscut drept agent străin, din rândul mass-media, dar în luna octombrie a fost exclus din registru, informează Interfax, citată de Rador.

Lista persoanelor fizice declarate în Rusia agenți străini inclusă pe site-ul registrului de stat a fost actualizată vineri seară. Potrivit ministerului, cei incluşi sunt angajați în activități politice, în timp ce primesc finanțare din Ucraina. De asemenea, Ministerul rus al Justiției a declarat-o agent străin din rândul mass-media pe jurnalista Liubov Barabaşeva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.