Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul rus al Apărării susține că a distrus complexul antiaerian 'Gepard' din Ucraina

Financial Times
rusia tanc donbas

Armata rusă a distrus complexul antiaerian Gepard furnizat Ucrainei de către Germania, a anunţat miercuri Ministerul rus al Apărării, potrivit Interfax.

„În Nikolae a fost distrus un vehicul de luptă al sistemului de rachete și tunuri antiaeriene Gepard, livrat regimului de la Kiev de către Germania. În plus, sistem de rachete antiaeriene 300 a fost distrus în zona Kramatorsk, Republica Populară Donețk”, a declarat un reprezentant oficial al ministerului, Igor Konașenkov.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a anunțat distrugerea la Krasnogorovka a unui depozit cu 6.000 de obuze de artilerie și mortiere.

„Loviturile de înaltă precizie ale Forțelor Aerospațiale Ruse în satul Krasnogorovka din Republica Populară Donețk au distrus depozitul de muniții al brigăzii 54 mecanizate. Pierderile părții ucrainene s-au ridicat la până la 30 de militari, peste șase mii de artilerie, obuze și mine de mortar de diferite calibre, precum și șapte vehicule”, potrivit rușilor.

„Aviația de luptă rusă a doborât trei avioane ale forțelor aeriene ucrainene de pe teritoriul regiunii Nikolaev: un Su-25 în zona așezării Novokhristoforovka, un MiG-29 peste Troitsko-Safonovo și un Su-27 în zona așezării Novoselye", a mai spus reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Federației Ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.