Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul rus de Externe: Suntem dezamăgiți de afirmațiile anti-ruse ale unor oficiali din Israel

rusia israel

Moscova mizează pe „o poziție mai echilibrată și mai obiectivă a Israelului” cu privire la problemele Ucrainei, a declarat joi adjunctul ministrului rus de externe, Mihail Bogdanov.

„Ne așteptăm ca partenerii noștri israelieni să ia o poziție mai echilibrată și mai obiectivă cu privire la evenimentele din Ucraina”, a spus el, răspunzând la o întrebare a TASS.

După cum a remarcat Bogdanov, Moscova speră că argumentele sale vor fi luate în serios și cu înțelegere. „Desigur, am fost puțin dezamăgiți de astfel de declarații anti-ruse ale unui număr de oficiali din Israel, pentru că acest lucru nu corespunde naturii relațiilor tradiționale de prietenie pe care le construim de 30 de ani de la sfârșitul anilor 80", a spus el.

Viceministrul a subliniat că Rusia prețuiește caracterul deosebit al relațiilor cu Israelul, ținând cont de memoria celui de-al Doilea Război Mondial. "În acest sens, avem poziții comune și sărbătorim Ziua Victoriei pe 9 mai, spre deosebire de multe țări occidentale", a spus Bogdanov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.