Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății: Se demarează o anchetă, la această oră, la Spitalul de Arși

breaking news

Purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătății, Laurențiu Colintineanu, a spus, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, că în cadrul Spitalului de Arși sunt probleme de management și că o echipă de inspectori DSP București demarează, la această oră, o anchetă la spital, după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit cazul unui pacient plin de viermi, în secția de reanimare, care a murit între timp.

Asociația pentru Protecția Pacienților reacționează, după dezvăluirile lui Tolontan

„Nu știu să vă spun despre cazul concret. Nu pot să confirm această filmare din postura Ministerului Sănătății. Ce pot să vă spun este că, în această dimineață, o echipă de inspectori sanitari de la Direcția de Sănătătate Publică București deja s-au deplasat la Spitalul de Arși. Se duc să verifice situația de acolo, să verifice toate condițiile igienice”, a declarat Laurențiu Colintineanu.

„A existat un control în luna martie a acestui an în toate unitățile spitalicești din toată țara, inclusiv la Spitalul de Arși. La toate unitățile sanitare la care s-au constatat deficiențe”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătății.

„Este oarecum evident pentru toată lumea că există probleme de management la această unitate spitalicească, dar decizia de a închide un spital nu este una care se ia cu una, cu două”, a mai adăugat Colintineanu.

„Dacă se impun sancțiuni, ele vor fi făcute”, a dat asigurări purtătorul de cuvânt al ministerului, Laurențiu Colintineanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.