Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătăţii anunţă un nou caz de infectare cu noul coronavirus, în rândul angajaţilor

breaking news stiripesurse.ro

Ministerul Sănătăţii a anunţat un nou caz confirmat de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor. Este vorba despre o persoană care a fost contact direct cu cazul depistat pozitiv în data de 11 septembrie, precizează instituţia într-un anunţ de presă. Astfel, de vineri până acum sunt trei cazuri de îmbolnăviri în rândul angajaţilor MS.

„Angajatul Ministerului Sănătăţii este uşor asimptomatic şi se afla în izolare, urmând a fi transportat la o unitate de boli infecţioase pentru evaluare. DSP Bucureşti a iniţiat  ancheta epidemiologică”, au adăugat reprezentanţii MS.

Verdictul lui Ion Cristoiu: 'Nu cred că PSD va încheia o alianţă electorală cu alte partide pentru parlamentare'

Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că a identificat un alt caz de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor. Este vorba de o persoană asimptomatica aflată în izolare.Instituţia menţionează că acest caz nu are legătură cu cazul anunţat vineri.
„Şi în acest caz, DSP Bucureşti va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Ministerul Sănătăţii ia măsurile necesare pentru dezinfectarea/ igienizarea spaţiilor de birouri”, mai arată reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, într-un anunţ de presă.
Un angajat al Ministerului Sănătăţii (MS) a fost confirmat cu noul coronavirus, acesta având simptome uşoare şi urmând să fie internat, a anunţat vineri instituţia. Spaţiile de lucru din clădirea centrală a MS vor fi dezinfectate şi igienizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.