Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Bodu a taxat gluma total neinspirată: 'Infantili'/ REACȚIA ministerului: Este un fake!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Vlad Voiculescu

Gafele Ministerului Sănătății se țin lanț. După ce a comunicat cifre greșite la testele de COVID-19 în Vrancea, instituția condusă de Vlad Voiculescu o comite din nou, postând pe Facebook o glumă total neinspirată în contextul în care bilanțul COVID rămâne ridicat și tot mai multe orașe, inclusiv Capitala, au intrat în scenariul roșu.

„Cine nu e esențial, hai sus, hai sus, hai sus”, semnat Sfântul Petru - este gluma postată pe Facebook, postare care ulterior a fost ștearsă.

”Noua reușită”, care circulă pe rețelele sociale de ore bune, a fost postată de Sebastian Bodu, consilier al vicepremierului Kelemen Hunor, care a făcut și o captură de ecran.

Într-o replică remisă redacției, Ministerul Sănătății susține că așa-zisa postare este un fake: ”Postarea la care faceți referire este un fals, nu a fost postată niciodată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătății.”

Accident MORTAL în Neamț - 7 victime

content-image

Precizăm că nu este prima dată când Ministerul Sănătăţii gafează. La sfârşitul lunii ianuarie, MS anunţa decesul unei femei în urma incendiului de la ”Matei Balş”, însă era vorba despre un bărbat, pentru ca, în prima decadă a lui ianuarie, ministrul Voiculescu să solicite DSP-urilor printr-o adresă oficială să încheie prima etapă a vaccinării medicilor. În fapt, era vorba doar de programarea acestora.

Nici luna februarie nu a trecut fără surprize, ministerul cumonicând informaţii contradictorii referitoare la pacienţii decedaţi în urma incendiului de la ”Matei Balş”. Ministrul a considerat că vinovat pentru această dezinformare este managerul spitalului, motiv pentru care aceste a fost demis.

Ministerul Sănătății a postat asta, apoi a șters-o. #infantili

Publicată de Sebastian Bodu pe Sâmbătă, 6 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.