Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății s-a SUCIT, deși a promis unități MIXTE: TREI spitale din București sunt EVACUATE pentru a deveni unități COVID

independent.co.uk
pacient in coma spital

Scenele care au îngrozit România  în valul 3 al pandemiei se repetă. Trei spitale importante, din Capitală, vor fi evacuate pentru a fi transformate în unități COVID 19. Conform România TV, Spitalul Sfântul Ioan, Maternitatea Bucur și Spitalul Malaxa vor fi golite de pacienți pentru a fi transfortame în unități suport COVID.

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății Andrei Baciu a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că spitalele din România nu se vor închide în timpul valului 4 al pandemiei și nu vor mai fi spitale Covid și spitale non-Covid.

Citește și: Date oficiale: 8% din românii care au MURIT de coronavirus erau vaccinați

Reprezentantul Ministerului Sănătății a spus că strategia pentru valul 4 al pandemiei stabilește că spitalele vor rămâne deschise.

În primul an al pandemiei, pacienții cu boli cronice au avut dificultăți în a accesa serviciile medicale și pentru a elimina această situație, în vară, ministerul a lucrat la definirea unei strategii, astfel încât toate spitalele să rămână deschise, a declarat Baciu, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Nu vom mai avea spitale COVID și spitale non-COVID, unitățile vor avea circuite mixte, toți bolnavii din România vor primi tratamentele de care au nevoie, a adăugat Andrei Baciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.