Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății se implică în cazul directoarei pe care soțul a ucis-o în spital: A fost cerut planul de protecție și pază

Anca Patriche

Ministerul Sănătății a solicitat, prin Direcția de Sănătate Publică din Neamț, planul de protecție și pază de la Spitalul Județean Neamț, după ce directorul de îngrijiri a fost omorât în cabinet. Spitalul Județean Neamț are contract cu o firmă de pază, iar crima a avut loc în timpul orelor de vizită.

Spitalul Județean Neamț are contract cu o firmă de pază, iar crima a avut loc în timpul orelor de vizită, a declarat directorul DSP Neamț, Anca Brândușa Movilă.

Citește și: Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

Potrivit acesteia, Ministerul Sănătății a solicitat planul de protecție și pază al unității medicale, după crima de vineri, când un bărbat a intrat în Spitalul Județean Neamț și și-a înjunghiat soția, director de îngrijiri al unității medicale, de mai multe ori.

„Ministerul Sănătății a solicitat planul de protecție și pază a personalului și pacienților de la Spitalul Județean Neamț, o situație detaliată și un program punctual de măsuri care să fie implementat de spital după acest incident tragic. Spitalul are acest plan de protecție, are angajată o firmă de pază, sunt oameni care stau la puncte fixe, dar și personal care merge prin spital. Incidentul a avut loc în timpul orelor de vizită", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Anca Brândușa Movilă, director al DSP Neamț.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

De luni, la Spitalul Județean Neamt, Direcția de Sănătăte Publică va începe și o verificare a planului de conformare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.