Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru, reactie dura la candidatura lui Negoita: Un atac direct la guvernare

guvern insigna

Ministrul Comunicatiilor Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca i se pare cel putin ciudata candidatura lui Robert Negoita la sefia PSD si mai ales motivul pentru care a ales sa o faca, acesta fiind un atac la guvernare.

"Mie mi se pare foarte ciudat aceast anunt, mai ales motivarea, prin care se face din punctul meu de vedere un atac direct la guvernare, la primul ministru si mi se pare si mai ciudat ca se face cu o saptamana inainte de o motiune de cenzura. Lucrurile acestea cred ca vor fi clarificate in perioada imediat urmatoare. Eu sper sa nu fie jocuri in spate de alt tip, mai ales ca Robert Negoita a votat la Comitetul Executiv pentru ramanerea la guvernare", a spus Grindeanu.

Acesta a adaugat ca spera sa nu existe 'tradari' la votul motiunii, in contextul in care in CEX al PSD s-a votat sustinerea Guvernului, inclusiv de Robert Negoita.

Cel mai nou candidat la sefia PSD declara ieri: "Sunt decis să candidez la funcţia de preşedinte PSD, la scrutinul din 11 octombrie. Acesta este un moment crucial. Avem un premier inculpat și un președinte PSD condamnat într-un proces", a declarat Robert Negoiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.