Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Adrian Chesnoiu îi dă peste nas lui Florin Cîţu și îl apără pe Nicolae Ciucă: 'Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii'

chesnoiu

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a declarat, joi, în emisiunea Talk News, de la Profit TV, despre măsurile propuse de preşedintele PNL, Florin Cîţu, că ”atunci când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii”. ”Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a precizat ministrul, arătând că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă care este ”un bun român”. Chesnoiu a arătat că nu exisată competiţie între partidele din coaliţie, în Guvern. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el.

Despre scăderea TVA-ului la toate produsele, propusă de Florin Cîţu, ministrul a spus că produsele alimentare au TVA de 9% şi cele ecologice au 5% TVA, scrie news.ro.

Citește și: Florin Cîțu, prima reacție după ce Nicolae Ciucă l-ar fi certat pe Dan Vîlceanu: 'Nu cred că există aşa ceva, nu cred că s-a întâmplat aşa ceva'

”Măsurile nu se iau azi, criza asta a începutul de acum doi ani de zile. Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii. Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a spus ministrul. Despre plafonarea preţurilor, el a arătat că este de acord cu această soluţie, atâta timp cât nu afectează producătorul.

Adrian Chesnoiu a infirmat că ar exista poli de putere în Guvern şi a spus că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre un conflict Nicolae Ciucă - Florin Cîțu: 'Nu cred. Se și creionează multe povești' (video)

”Lucrez cu el, este un bun român şi facem tot ceea ce facem toţi miniştrii, să facem lucruri bune pentru români”, a spus ministrul Agriculturii, precizând că nu este o competiţie în Guvern între cele trei partide din coaliţie. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el.

Ministrul Agriculturii a anunţat că măsurile pregătite nu trebuie să fie pe termen scurt. ”Lucrez împreună cu ministerul Energiei la o schemă de sprijin pentru asigurarea independenţei energetice a fermelor şi a industriei alimentare, din fondul de modernizare, alocare distinctă, astfel încât într-un an de zile, să treacă spre independenţa energetică”, a spus el.

Citește și: Florin Cîțu, o nouă reacție după ce Nicolae Ciucă l-ar fi certat pe Dan Vîlceanu: Nu pot să accept așa ceva! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.