Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu: Vom monitoriza atent modul în care se desfășoară alegerile din Republica Moldova

mae.ro
Bogdan Aurescu

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, și-a exprimat speranța, în  cadrul unei emisiuni de pe TVR, că alegerile de pe 11 iulie, din Republica Moldova se vor desfășura transparent și "cu deplină corectitudine".

"Am luat notă de decizia pe care președintele Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, a luat-o de dizolvare a Parlamentului și de declanșare practic a procesului pentru alegeri anticipate pe 11 iulie", a declarat, Bogdan Aurescu.

"Sperăm din toată inima ca aceste alegeri să fie desfășurate printr-o implicare a guvernului actual de la Chișinău, în așa fel încât să se desfășoare transparent și cu deplină corectitudine",  a adăugat ministrul Afacerilor Externe.

Bogdan Aurescu a mai adăugat că va monitoriza cu toată atenția modul în care se desfășoară aceste alegeri.

"Noi vom monitoriza cu toată atenția modul în care se desfășoară aceste alegeri și nu vom ezita să atragem atenția dacă există probleme", a subliniat Aurescu. "În același timp, vreau doar să mai menționez faptul că România susține pe deplin agenda reformatoare a președintelui Maia Sandu", a mai precizat el.

Ministrul Afacerilor Externe,  a mai declarat că acțiunile de sprijin pentru Republica Moldova în lupta cu pandemia vor continua și că peste 300 de mii de doze au fost deja donate. "Vom vinde din cota noastră vaccinuri pentru ca cetățenii Republicii Moldova să poată să se vaccineze și să pună capăt pandemiei și dincolo de Prut", a încheiat Bogdan Aurescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.