Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Afacerilor Interne din Moldova, Ana Revenco: Dosarul Podarilov a fost falsificat. Să cunoaștem și noi cine au fost cei, care au fabricat acel dosar

gov.md
Ana Revenco

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, susține că dosarul șefului Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov, a fost falsificat și a cerut procurorilor să urgenteze ancheta în privința celor, care ar fi fabricat acel dosar.

„A fost un dosar falsificat. Este o întrebare perfectă pentru Procuratură: de ce acele dosare nu sunt avansate? Să cunoaștem și noi cine au fost cei, care au fabricat acel dosar. Pentru niște dosare falsificate un om a stat 13 luni în pușcărie. Este decizia Curții Supreme de Justiție, care spune că fapta nu a fost comisă”, a declarat Ana Revenco, în cadrul emisiuni „În ProFunzime” de la ProTV, transmite Realitatea.md.

Amintim, că fostul director adjunct al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, Iurie Podarilov, a fost achitat definitiv într-un dosar pentru luare de mită, în care fusese condamnat la patru ani de închisoare, cu executarea pedepsei.

Curtea Supremă de Justiție a decis că fapta care i-a fost incriminată, nu a fost comisă. Procuratura Anticorupție a confirmat acest fapt, specificând că dosarul acestuia a fost fabricat intenționat de către persoane publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.