Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii Petre Daea, la hramul mănăstirii "Naşterea Macii Domnului"

mediafax.ro
petre daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi-a început, vineri, vizita în judeţul Bistriţa-Năsăud cu participarea la slujba prilejuită de hramul mănăstirii "Naşterea Macii Domnului" din Pasul Tihuţa, alături de prefectul judeţului, Ovidiu Frenţ, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, informează agerpres.ro

La slujba oficiată de mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, participă peste 3.000 de credincioşi de pe Valea Bârgăului şi din alte zone ale judeţului. 

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a postat pe pagina sa de socializare imagini de la hramul mănăstirii, alături de ministrul Agriculturii. 

"Împreună cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Petre Daea, şi peste 3.000 de credincioşi, ne bucurăm de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului la Hramul Mănăstirii Piatra Fântânele! Mă bucur că alături de noi este unul dintre cei mai competenţi miniştri ai Agriculturii de după anul 1990, care a restartat într-un timp foarte scurt acest domeniu important şi a asigurat plăţile pentru agricultori la timp", a scris Radu Moldovan pe Facebook. 

În cursul după-amiezii, ministrul Agriculturii, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, vor vizita mai multe obiective din localităţile Sângeorz-Băi şi Lunca Ilvei - o unitare de colectare şi balotare a lânii, o fabrică de lactate şi o fabrică de cherestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.