Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii respinge speculațiile: 'Povestea cu 'Doi și-un sfert', o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat'

chesnoiu

Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii, a respins speculațiile potrivit cărora ar fi activat în cadrul „Doi și-un sfert” și spune că avea 16 ani când a fost desființat acest serviciu secret. „Am lucrat într-o structură a Ministerului de Interne, se numește Direcția Generală de Informații și Protecție Internă”, a precizat oficialul, duminică, pe B1 TV.

„Este o aberație. Nu am lucrat nici un minut, nici o secundă la această unitate „Doi și-un sfert”, pentru că aveam 16 ani când a fost desființată”, a declarat noul ministru al Agriculturii.

Întrebat cum a apărut această poveste legată de „Doi și-un sfert”, el a explicat: „Am lucrat într-o structură a Ministerului de Interne, se numește Direcția Generală de Informații și Protecție Internă. Am lucrat pe zona de protecție și anticorupție a personalului propriu al ministerului, n-are nicio treabă cu a ascunde. Dacă studiați CV-ul meu, care este public, o să vedeți că am specializare în investigarea fraudelor, anticorupție, afaceri interne și relații internaționale”.

Întrebat cum a ajuns la Ministerul Agriculturii un absolvent al Academiei de Poliție, cu studii pe zona de siguranță și securitate națională, el a adăugat: „Asigurarea hranei populației face parte tot din sectorul securității și siguranței naționale, iar istoria familiei mele, cu un tată care 40 de ani a servit câmpurile patriei în calitate de inginer agronom, director de stațiune agricolă și inginer-șef în stațiunea de cercetări agricole la Caracal, cred că îmi dă dreptul măcar să simt românește și să simt această meserie onorabilă pe care fermierii români o fac”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.