Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ana Birchall: Fiecare leu alocat pentru educație reprezintă investiție în viitorul nostru

Guvern
birchall ana

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a participat la festivitățile de deschidere a anului școlar de la școlile Nr. 1 și Nr. 3 din comuna Zorleni, județul Vaslui, unde a precizat că fiecare leu alocat pentru educația copiilor din mediul rural sau urban reprezintă o investiție în viitor.

”Am spus de fiecare dată că accesul la un sistem de învățământ de calitate nu reprezintă în niciun caz o favoare, ci o obligație pe care trebuie să o asigurăm copiilor noștri din prima până în ultima zi de școală. Fiecare leu alocat pentru o mai bună educație oferită copiilor, indiferent că se află în mediul rural sau urban, nu reprezintă o cheltuială, ci o investiție în prezent și, mai ales, în viitorul nostru”, a precizat ministrul justiției, Ana Birchall, cu ocazia festivităţilor de deschidere a anului şcolar la Școala Gimnazială Nr. 3 din satul Popeni și la Școala Gimnazială Nr. 1 “Ion Murgeanu”, comuna Zorleni, județul Vaslui.

Totodată, Ana Birchall le-a urat tuturor elevilor și profesorilor mult succes în noul an școlar și a lansat un apel pentru aprecierea profesorilor.

„Toți cei care împărtășesc din lumina sufletului lor un crâmpei sau o scânteie de cunoaștere copiilor noștri merită mai mult respect și considerație. Am susținut și voi susține mereu că este extrem de important pentru viitorul nostru ca neam să facem tot ce ne stă în putință pentru a crește standardele sistemului de educație. Și unde poate fi mai potrivit să intervenim, dacă nu tocmai în debutul parcursului educațional și prin sprijinirea dascălilor noștri”, a încheiat Ana Birchall.

Un număr de 2.824.594 de elevi şi copii de grădiniţă au început, luni, cursurile anului şcolar 2019 - 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.