Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, despre centrele străine de propagandă subversivă

vestidinrusia.ro
Serghei soigu

Centre de propagandă, unde sunt pregătiți inclusiv ruși pentru a desfășura activități informaționale subversive pe teritoriul Rusiei, au fost înființate la Riga, Tallin și Varșovia, a anunțat ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, citat de agenția TASS.

”Informația a devenit, astăzi, unul dintre tipurile de arme. La Riga a fost creat centrul de strategie a propagandei; alte centre au foste înființate la Tallin și la Varșovia. Acolo este elaborată arma informațională, folosită și răspândită în țara noastră”, a spus Șoigu.

Potrivit spuselor sale, centrele străine răspândesc diferite zvonuri; aceste structuri emană ”nu cele mai plăcute arome”. Șoigu a explicat că, acolo, este urmărită informația pe internet, sunt identificați cei ”care nu scriu nimic de bine” și sunt invitați să lucreze pentru ei în schimbul unui onorariu. Ministrul a declarat, de asemenea, că Rusia nu pregătește specialiști pentru atacuri informaționale.

Într-un comentariu anterior, legat de afirmația președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, privind apartenența Crimeii, Șoigu a declarat că Peninsula a fost și va fi întotdeauna rusească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.