Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, detalii despre funeraliile Regelui Mihai I: 'Există un protocol între Casa Regală şi MapN privind funeraliile Majestăţii Sale'

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, susţine că autorităţile vor susţine Casa Regală a României în ceea ce priveşte funeraliile pentru Regele Mihai I. Într-o intervenţie la România TV, ministrul a transmis condoleanţe şi a amintit faptul că între membrii Casei Regale şi MApN şi MAI există un protocol special în acest caz.

Citeşte şi: Fostul principe Nicolae a făcut ANUNŢUL după decesul Regelui Mihai I. Ce a decis nepotul fostului suveran

"Condoleanţe Familei Regale. E o zi extrem de tristă pentru România. Un om cât o istorie, un om care s-a identificat cu ţara sa şi cu istoria acestei ţări, un om care depăşeşte ideea suveranului. Este un simbol pe care îl vom preţui totdeauna cu toată dragostea.

Există un protocol între Casa Regală şi MapN  privind funeraliile Majestăţii Sale. Încă nu am fost contactaţi de membrii Casei Regale.

Sunt mai multe momente ale funeraliilor, dar permiteţi-ne să purtăm această discuţie după ce vom discuta cu reprezentanţii Casei Regale.

Să nu uităm, MS Regele Mihai a fost ultimul mareşal al Armatei Române în viaţă. Dincolo de acest aspect, sunt funeralii ale unui fost şef de stat şi MapN este parte din acest protocol, alături de colegii de la MAI.", a declarat ministrul Mihai Fifor.

Citeşte şi: Casa Regală a CONFIRMAT decesul Majestăţii Sale, Regele Mihai I .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.