Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării din Marea Britanie: 'Vladimir Putin trebuie să realizeze că este cu siguranță pe partea greșită a istoriei'

realitatea.net
vladimir putin nervos

Ministrul apărării din Marea Britanie, Ben Wallace, susține că președintele Rusiei a anunțat că forțele sale nucleare sunt în alertă maximă pentru a reaminti Occidentului că are un factor de descurajare și pentru a distrage atenția de la ceea ce nu merge bine în Ucraina. Ben Wallace a declarat pentru BBC Breakfast că acțiunile lui Putin au fost condamnate de comunitatea internațională.

„Nu poate rata faptul că singurul său cel mai bun prieten în acest moment pare să fie președintele Belarusului... trebuie să realizeze că este cu siguranță pe partea greșită a istoriei aici”, spune el.

El spune că Regatul Unit nu vede nimic care să fie o schimbare în postura nucleară a Rusiei.

Oficialul precizează că Marea Britanie este, de asemenea, o putere nucleară și Putin va ști că orice care implică o armă nucleară are un răspuns egal sau mai mare din partea Occidentului.

El spune că Regatul Unit nu va face nimic pentru a escalada situația nucleară, dar „aceasta este o bătălie de retorică și trebuie doar să ne asigurăm că o gestionăm în mod corespunzător”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.