Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, entuziasmat de succesul uriaş al lui Geoană: 'Este probabil cea mai înaltă poziție deținută de un român într-o organizație internațională'

defenseromania.ro
gabriel les

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, reacţionează cu entuziasm la vestea numirii lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO, afirmând că aştepată cu nerăbdare să colaboreze cu fostul său coleg de partid, din noua postura a acestuia.

"Am primit cu deosebită bucurie vestea numirii dlui Mircea Geoană în poziția de Secretar general adjunct al NATO. Este probabil cea mai înaltă poziție deținută de un român într-o organizație internațională, iar Ministerul Apărării Naționale va beneficia direct de pe urma acestui succes diplomatic al României. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu dl Mircea Geoană pentru îndeplinirea misiunilor ce ne revin în cadrul Alianței Nord-Atlantice", scrie ministrul Leş pe Facebook.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a decis să-l numească pe Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general, informează un comunicat postat miercuri pe site-ul NATO. El îşi va ocupa postul la jumătatea lui octombrie 2019.  Geoană o va înlocui în funcţie pe Rose Gottemoeller din SUA, care ocupa această poziţie din octombrie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.