Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă de protocol a Ministrul Apărăriii: Gabriel Leș, atent la telefon în timp ce militarii îi prezintă onorul

bistriteanul.ro
les telefon armata

În timp ce militarii din batalionul Soimii Carpaților, care s-au intors recent din Afganistan, ii prezentau onorul , ministrul Apărării se uita la telefon, potrivit unor imagini aparute in publicatia Bistriteanul.ro.

Citeste si Ziua Z - Tudorel Toader se autoevaluează! Ministrul își publică bilanțul la doi ani de mandat, în plin scandal pe Justitie

"Ne-au venit Șoimii acasă și ne-a venit și ministrul Apărării să-i salute. Doar că, neavând nici măcar armata făcută, ministrul Gabriel Leș nu poate înțelege și aprecia protocolul, onorul și importanța acestuia în rândul militarilor. Dacă ar fi știut, sigur n-ar fi stat cu ochii în telefon, că nu ne-a declarat nimeni război în timp ce Șoimii Carpaților și Batalionul din care fac parte îi dădeau onorul. Urmăriți fotografiile de mai jos și comparați atitudinea ministrului de azi al Apărării și dezinteresul manifestat cu atitudinea și respectul militarilor de carieră din jurul și din fața sa. Chiar și oficialii bistrițeni au respectat cuminți solemnitatea momentului și chiar au trăit-o, semn că Șoimii sunt importanți și respectați acasă", scriu jurnalistii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.