Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, anunţă parteneriate privind programele de pregătire postuniversitară în domeniile educaţiei medicale militare

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Ministrul Apărării Naţionale Mihai Fifor a declarat vineri că anul acesta se vor realiza parteneriate cu privire la mai multe programe de pregătire postuniversitară în domeniile educaţiei medicale militare la Arad. "Am avut astăzi (vineri - n.r.), împreună cu domnul deputat Dorel Căprar, o discuţie aplicată la Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' din Arad cu forul de conducere al Universităţii şi cu echipa Direcţiei Medicale a MApN, căreia i s-a adăugat echipa de conducere a Spitalului Militar Timişoara. Tema întâlnirii a fost realizarea unor parteneriate privind câteva programe de pregătire postuniversitară pe care le vom demara anul acesta în domeniile educaţiei medicale militare la Arad. Propunerea noastră priveşte, printre altele, şi o colaborare în ceea ce priveşte cercetarea, în încercarea noastră de a revitaliza Institutul Cantacuzino. Toate aceste demersuri vor fi transpuse într-un protocol de colaborare ce va fi semnat la nivelul celor două instituţii", a scris Fifor pe Facebook.

El a adăugat că în cadrul acestei întâlniri a fost trecută în revistă structura de organizare a Facultăţii de Medicină arădene, pe care o consideră "un real generator de resurse". "Apreciez deschiderea manifestată de către conducerea Universităţii care a răspuns iniţiativelor noastre şi sunt convins că în curând vom avea şi rezultate. Dorim ca, prin acest protocol, să dezvoltăm la Arad un centru medico-militar, în parteneriat cu Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş'", a mai menţionat Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.