Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării nu vrea discuţii despre ameninţări cu moartea: 'Îmi doresc mult ca această ţară să reintre în matca unei normalităţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, susţine că îşi doreşte ca România să reintre în matca normalităţii, precizând că în an centenar n-ar trebui promovate ura şi ameninţările cu moartea, transmite news.ro.

Mihai Fifor a spus, vineri, la Iaşi, că este nevoie de dialog şi că în anul centenar ar trebui să se discute despre unitate şi solidaritate.

"Îmi doresc mult ca această ţară să reintre în matca unei normalităţi, în care să putem avea un dialog, să putem discuta, pentru că e an centenar, despre unitate şi solidaritate. Acestea sunt valorile pe care trebuie să le promovăm, nicidecum o segregare, nicidecum de ură, nicidecum de ameninţări cu moartea la adresa unui cetăţean al României", a afirmat Mihai Fifor.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Ce boli grave ascund ameţelile

Ministrul Apărării a precizat că nu i se pare normal ca "într-o ţară europeană, în România secolului XXI", să apară ameninţări cu moartea la adresa unor politicieni.

El a făcut aceste declaraţii întrebat fiind despre ameninţările la adresa europarlamentarului PSD Dan Nica.

Ministrul Apărării, social-democratul Mihai Fifor, a scris duminică pe Facebook, că europarlamentarul PSD Dan Nica ar fi fost ameninţat cu moartea după ce sâmbătă a cerut o comisie parlamentară de anchetă privind protestul din 10 august. Fifor a afirmat că sprijină cu "tărie" propunerea colegului său de partid.

"Colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost ameninţat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeşte astfel de ameninţări şi nu putem permite perpetuarea şi accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societăţii româneşti", a scris Fifor.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vizitat, vineri, Spitalul Militar din Iaşi, unde a discutat cu conducerea unităţii despre investiţiile care se vor derula în perioada următoare în acest spital.

Acolo, el a fost întrebat şi despre afirmaţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, privind "statul parţial mafiot", Fifor spunând că se află la un spital militar şi că răspunde la întrebări pe această temă.

CITEȘTE ȘI: Cum recunoști carnea de pui PROASPĂTĂ din supermarket .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.