Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul bătăuș: Și-a dat demisia, după ce s-a îmbătat și a luat la pumni angajații unui restaurant, fiind arestat de poliție

Laszlo Solymos

Ministrul slovac al mediului, Laszlo Solymos, şi-a anunţat joi demisia după ce, cu o seară în urmă, aflat în stare de ebrietate, ar fost implicat împreună cu fratele său într-o altercaţie într-un restaurant chinezesc din centrul Bratislavei, au informat poliţia şi media locale, transmite DPA.

Conform relatărilor, Laszlo Solymos a fost arestat sub acuzaţia că ar fi atacat personalul restaurantului şi ar fi vandalizat o parte din mobilier, poliţia informând că un angajat a avut nevoie de îngrijiri medicale după incident, informează agerpres.ro.

Citește și: Preţul unui metal, folosit pentru a reduce emisiile poluante ale vehiculelor, a crescut cu 40% în trei săptămâni

Comunicatul poliţiei nu precizează identitatea celui arestat, dar site-ul Pluska.sk a scris în cursul nopţii că Laszlo Solymos a fost persoana în cauză.

Presa citează martori potrivit cărora un bărbat aflat în stare evidentă de ebrietate a protestat în momentul arestării, spunând 'Sunt ministrul mediului!'.

Citește și: Companiile au închiriat anul trecut în București aproape 390.000 metri pătrați de spații de birouri, cel mai mare nivel din ultimii 9 ani

Premierul slovac Peter Pellegrini l-a convocat joi dimineaţă pe Solymos, membru al partidului Most Hid al etnicilor maghiari, şi i-a cerut să prezinte scuze în mod public.

Ministrul şi-a anunţat demisia imediat după discuţie, dar a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor.

Citește și: Energia eoliană asigură peste 27% din producția națională de electricitate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.