Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul britanic al sănătăţii, testat pozitiv după ce se vaccinase, declară că s-a 'vindecat complet'

 Sajid Javid

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, a declarat că s-a "vindecat complet" la o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru o infecţie cu coronavirus, ce a determinat intrarea în izolare şi a premierului şi ministrului finanţelor, transmit sâmbătă PA Media-dpa.

Javid, care primise ambele doze de vaccin înainte de a fi testat pozitiv, i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze după ce a declarat că a avut doar simptome ''foarte uşoare'', scrie Agerpres.ro.

''Vindecare completă de Covid la o săptămână după testul pozitiv. Simptomele au fost foarte uşoare, mulţumită vaccinurilor uimitoare'', a scris el pe Twitter.

''Vă rog - dacă nu aţi făcut-o încă - faceţi-vă vaccinul, în timp ce învăţăm să trăim cu acest virus, în loc să ne ferim de el'', a adăugat ministrul.

Se aşteaptă ca premierul Boris Johnson să-şi încheie luni târziu carantina, în care se află la reşedinţa sa din Chequers.

Iniţial, Johnson şi ministrul finanţelor Rishi Sunak au încercat să evite izolarea spunând că participă la un proiect pilot de testare, dar au dat înapoi în faţa criticilor publice larg răspândite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.